От що хотілось запитати. Для гарних гостей, для себе, які напої ви порекомендували б? Що смачне, якісне ?
1. Коньяк
2. Горілка
3. Вино
4. Пиво
(бажано рекомендації і поради давати в доступних цінах, для середьостатичного покупця)
Сторінка 1 із 1
Пиво і все решта ;) рекомендації
Відправлено 04.11.2009 - 18:21
Найчастіше вибираю за ціною.. Найдешевше не раджу брати, бо то не напої, а лайно справжнє. Краще переплатити/менше випити і взяти якийсь напій за середньою ціною.
Пива нормального в Україні немає, виключення - в приватних пивоварнях, але це малодоступно, для мене) З нашого пиво можна виділити ще "Бердичівське", інших нормальних я незнаю.
Пива нормального в Україні немає, виключення - в приватних пивоварнях, але це малодоступно, для мене) З нашого пиво можна виділити ще "Бердичівське", інших нормальних я незнаю.
Відправлено 05.11.2009 - 22:14
Садочок преміум )
А якщо серйозно я б радив Коньяк! Він хоч дорогий але смак більш менш приємний
А якщо серйозно я б радив Коньяк! Він хоч дорогий але смак більш менш приємний
Відправлено 06.11.2009 - 20:56
znatok31 (04 Ноябрь 2009 - 16:21):
Найчастіше вибираю за ціною.. Найдешевше не раджу брати, бо то не напої, а лайно справжнє. Краще переплатити/менше випити і взяти якийсь напій за середньою ціною.
тю, пива немає. Я настійливо рекомендувала б пиво Микулинецьке. Кращого точно немає
Коньяк? хмм...чогось не дуже я коньяк люблю...Мені б гарного винця, зароматом, смаком, запахом..щоб посмакувати...
Сторінка 1 із 1